Antena 3 Actualitate Social Mesaj RO-ALERT după exploziile din Constanța din interiorul unei magazii de aluminiu

Mesaj RO-ALERT după exploziile din Constanța din interiorul unei magazii de aluminiu

de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   17:28
Mesaj RO-ALERT după exploziile din Constanța din interiorul unei magazii de aluminiu

Localnicii din Constanța au primit mesaj RO-ALERT după explozia de lângă fostul depozit de tramvaie, din interiorul unei magazii de aluminiu. Populația este sfătuită să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona incendiului.

Autoritățile au transmis un mesaj RO-ALERT după cele trei explozii urmate de incendiu izbucnit la depozitul de aluminiu.

Populația din Constanța este sfătuită să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona incendiului.

În zona industrială Constanța sunt degajări mari de fum și noxe, astfel că oamenii sunt sfătuiți să închidă geamurile.

Trei explozii s-au auzit, sâmbătă, în zona depoului de tramvaie din Constanța. Primele informații arată că este vorba de un incendiu care arde cu flacără într-o magazie de aluminiu. Nu au fost raportate victime.

La misiunea de stingere a incendiului intervin 49 de pompieri, cu nouă autospeciale de stingere, o autospecială CNRN, două autoscări, trei ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

În sprijinul echipajelor de pompieri intervin și 10 servanți, cu două autospeciale de stingere ale serviciului privat pentru situații de urgență.

Incendiul se manifestă la o magazie, pe circa 500 de metri pătrați, în care este depozitat carton bituminos, iar salvatorii deruleaza misiuni de protejare a celulelor, cu var, pentru a nu permite extinderea incendiului.

O explozie s-a produs şi vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Până acum se știe că două persoane au fost rănite, dintre care una a suferit arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% din suprafața corpului.

×
Subiecte în articol: explozii Constanta magazie aluminiu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close