Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE ANUL NOU 2020. Cele mai inteligente mesaje de ANUL NOU de trimis familiei

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Cele mai inteligente mesaje de ANUL NOU de trimis familiei

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Cele mai inteligente mesaje de ANUL NOU de trimis familiei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Dec 2019   •   21:00

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Este sfârșit de an, este timpul pentru tras linii, promisiuni și rezoluții. Însă, cel mai important, este timpul să petreci clipe frumoase alături de cei dragi. Iar dacă nu ajungi să-i vezi pe toți pe care ți-ai dori, trimite-le un MESAJ DE ANUL NOU 2020 și amintește-le încă o dată cât de mult înseamnă pentru tine.

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani / Şi un bilet cu La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulți Ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Să ai parte de cel mai frumos an din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase. La mulți ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepțional!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Îţi doresc ca în anul 2020 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2020. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani, 2020!

×
Subiecte în articol: MESAJE DE ANUL NOU 2020
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close