Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Dec 2019   •   10:00

MESAJE DE CRĂCIUN. Cum ne aflăm în perioada Crăciunului, este bine să fim pregătiţi din timp cu mesajele, felicitările, sms-urile pe care vrem să le trimitem cuiva drag.

MESAJE DE CRĂCIUN Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului stăm şi scriem mesaje, semn că nu i-am uitat şi că ne amintim de toţi cei dragi. Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri de felicitări de Crăciun.

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Crăciunul este un moment unic în care toţi încearcăm să ne facem “curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Oferă în dar un gând frumos celor dragi alături, aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj luminos.

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită.. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită.. „Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește ….”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

MESAJE DE CRĂCIUN pentru persoana iubită. „Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close