Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru cei dragi

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru cei dragi

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru cei dragi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Aug 2019   •   20:00

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. În 30 august, în calendarul creştin ortodox, se sărbătoreşte Sfântul Alexandru. Sunt sărbătoriți cei care poartă numele de Alexandru, Alexandra, Lixandra, Lixandru, Lisandru, Lisandra, Sandra, Sandru, Lexi, Alecu, Alexandrin; Alexandrina, Alessandra, Sandu, Sanda, Sănducu, Ducu, Duțu, Sașa. 

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Iată câteva sugestii de mesaje pe care le puteți trimite celor dragi în această zi.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. De toţi ai fost tu azi numit, în lăcaş Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaş şi eu, dorindu-ţi bine mereu. Numele ce-l porţi de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ţi dea putere şi tărie, ani sănătoşi şi bucurie! Un înger păzitor .. îţi doresc eu ţie!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Este cea mai frumoasă zi din tot anul, este ziua ta! La multi ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. La Multi Ani! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. La multi ani si Sfantul Alexandru sa te calauzeasca mereu!

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close