x close

MESAJE DE SF. ILIE. Cele mai inspirate mesaje, urări, sms-uri de Sf. Ilie pentru cei dragi

19 Iul 2019   •   20:00
MESAJE DE SF. ILIE. Cele mai inspirate mesaje, urări, sms-uri de Sf. Ilie pentru cei dragi Foto: Pixabay.com

MESAJE DE SF. ILIE. Pe 20 iulie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe sfântul Ilie. Cu acest prilej, antena3.ro a făcut o selecție de cele mai frumoase mesaje. 

MESAJE DE SF. ILIE. La Mulți Ani Iliuță si sper sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

MESAJE DE SF. ILIE. La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zâmbete si soare in calea ta!

MESAJE DE SF. ILIE. Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La mulți ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul cum este mai bine pentru tine!

MESAJE DE SF. ILIE. Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înflorească! “La mulți ani!”

MESAJE DE SF. ILIE. La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE DE SF. ILIE. La mulți Ani si sa ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE DE SF. ILIE. La mulți ani! si Sfântul Ilie sa te călăuzească mereu!

MESAJE DE SF. ILIE. Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

MESAJE DE SF. ILIE.  Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!

MESAJE DE SF. ILIE. Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

MESAJE DE SF. ILIE. Sa-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viată lunga pământeasca, ce dorești sa se împlinească!

MESAJE DE SF. ILIE. Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

MESAJE DE SF. ILIE. Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE DE SF. ILIE. Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag,

MESAJE DE SF. ILIE. Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

MESAJE DE SF. ILIE. Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie! La Mulți Ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: “La mulți ani Ilie!”

MESAJE DE SF. ILIE. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!

MESAJE DE SF. ILIE. Sa-ti dea Domnul sănătate, Judecata înțeleapta, Viată lunga pământeasca, Ce dorești sa se-împlinească!

MESAJE DE SF. ILIE. Uram si noi tuturor celor ce se sărbătoresc de Sfântul Ilie, multa sănătate si noroc in viată!

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati