Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Cele mai impresionante mesaje, sms-uri, urări

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Cele mai impresionante mesaje, sms-uri, urări

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Cele mai impresionante mesaje, sms-uri, urări
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Noi 2019   •   10:00

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Peste 1,3 milioane de români îşi serbează, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sărbătoririi Sfiţilor Mihail şi Gavriil. În această zi, cu toţii ne gândim la persoanele dragi din jurul nostru care poartă aceste nume, să le transmitem un gând bun. Pentru toţi aceia care vor să ureze „La mulţi ani” apropiaţilor cu ocazia zilei  onomastice, oferim mai jos câteva sugestii de mesaje, sms-uri cu urări şi felicitari.
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine „La mulţi ani!”

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinte să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, tu eşti nemuritoare, La mulţi ani şi mult umor!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. Un simplu La mulţi ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!
 
MESAJE DE SF. MIHAIL ȘI GABRIEL. „Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close