Antena 3 CNN Actualitate Social "Toți primitivii își fac singuri dreptate" | Mesajul găsit în parbriz de posesorul unui Range Rover care a parcat pe trotuar, în Bucureşti

"Toți primitivii își fac singuri dreptate" | Mesajul găsit în parbriz de posesorul unui Range Rover care a parcat pe trotuar, în Bucureşti

Un bucureştean care a parcat neregulamentar a atras furia pietonilor şi a stârnit ulterior vii dezbateri pe internet.

"Toți primitivii își fac singuri dreptate" | Mesajul găsit în parbriz de posesorul unui Range Rover care a parcat pe trotuar, în Bucureşti
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    17 Oct 2022   •   11:06

Un bucureștean a parcat neregulamentar pe trotuar, pe bulevardul Ion Mihalache, din Bucureşti, astfel că a atras nemulţumirea pietonilor din zonă. Mai mult decât atât, cineva furios i-a lăsat un bilet în parbriz.

Imaginile au fost apoi postate şi pe grupul de FacebookAi parcat ca un bou București”, unde a stârnit vii dezbateri. 

”Sunt tare curios să aflu cine **** te-a învățat să parchezi în halul ăsta. Sper că nu faci sex la fel de prost cum parchezi (măcar atât).

P.S. Ai noroc că de data asta nu am făcut nimic, dar data viitoare îți rup ștergătoarele și îți tai cauciucurile”, este mesajul lăsat în geamul mașinii.

Internauţii care au citit mesajul s-au împărţit imediat în două tabere, una pro şi una contra unor astfel de abordări, susținând că poliția trebuie să rezolve problema și că nimeni nu are dreptul să vandalizeze o mașină, indiferent de cum a parcat șoferul.

”Genial mesajul. Numai bun de o plângere penală”

”Degeaba există poliție, toți primitivii își fac singuri dreptate sau consideră că vandalizarea unei mașini este ceva normal”

”Am văzut mașini parcate mai nesimțit de atât și lumea trecea nepăsătoare. Aici pare doar parcată în loc interzis, nu că n ai avea loc să treci cu troleul”

”Unul mai bou ca altul, unul cu parcarea, altul cu biletul cu amenințarea cu acte de vandalism (ca aprecierile cu gust dubios nu se sanctioneaza legal)”, sunt câteva dintre mesajele postate "cu sete" de membrii grupului. 

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close