Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul șocant scris de o profesoară, după ce o elevă din liceu a picat Bacalaureatul: „Se droga din clasa a IX-a”! Cadrul didactic a fost pus la zid de internauți și și-a șters contul

Mesajul șocant scris de o profesoară, după ce o elevă din liceu a picat Bacalaureatul: „Se droga din clasa a IX-a”! Cadrul didactic a fost pus la zid de internauți și și-a șters contul

Mesajul șocant scris de o profesoară, după ce o elevă din liceu a picat Bacalaureatul: „Se droga din clasa a IX-a”! Cadrul didactic a fost pus la zid de internauți și și-a șters contul
10 Iul 2019   •   14:59

O profesoară din București a fost criticată, după ce a umilit o elevă pe pagina sa de Facebook, pentru că a fost singura care a picat examenul din liceul său.

Cadrul didactic şi-a sters contul de Facebook, după ce postarea ei a fost comentată în termeni duri.

„Mă întreabă Facebookul la ce mă gândesc în fiecare zi. Azi mă gândesc la Bacalaureat și la faptul că suntem primii pe sector, dar și nu pe municipiu pentru că a picat o fată. A picat bacu. 

Clasamente, comentarii, părinți disperați, profesori mândri. Fata picată se droga în clasa a 9a, a10a. Fata picată a fost lăsată corigentă. La matematică. Decât. E drept că în zilele bune reușea de un 5.E drept că părinții voiau mai mult și fata a intrat în depresie. Și surpriză, după clasa a 11a a rămas corigentă la matematică. Și în toamnă repetentă. Doar că există posibilitatea unei reexaminări. O comisie a hotărât sca ea este o elecă ce merită să treacă clasa a 12 a și să intre în Bac. Fără să o cunoască,fără să îi cunoască istoricul, situația medicală, situația de la clasă, au hotărât sp o promoveze. Și a picat bacul.

Pentru că medicamentele de depresie și o comisie ce nu îi știa istoricul au hotărât că ea e capabilă să treacă clasa a 12 a. 

Vă rog mult să nu mă judecați, promovabilitatea la bac după cât de buni sunt profesorii, meditatorii, programele, vremea, norocul sau astrele. Promovabilitatea are legătură cu nimic”, a scris profesoara.

Replicile nu au întărziat să apară însă. „Dumneavoastră credeți că este normal să postați așa ceva?”, a scris cineva. O altă profesoară se declară tristă din cauza mesajului postat de colega sa. 

 

 

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close