x close

Ministrul Finanțelor, indicații pentru românii care sunt refuzați de banci pentru amânarea plății ratelor

08 Apr 2020   •   15:39
Ministrul Finanțelor, indicații pentru românii care sunt refuzați de banci pentru amânarea plății ratelor Gov.ro

Florin Cîțu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, în cazul în care românii sunt refuzați de către o instituție financiar-bancară privind amânarea plății ratelor.

Normele vizează, în speță, sesizările asupra posibilelor nereguli ale băncilor, formulare de sesizare a MEP pe care le puteți găsi aici.

„Asa cum am promis, urmarim implementarea normelor MFP. In cazul in care ati fost refuzati de o institutie financiar -bancara:

Formularul pentru sesizări legate de amânarea ratelor la credite acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare este disponibil pe site-ul: https://aici.gov.ro

Sesizările vor fi analizate de către conducerea MFP cu celeritate, astfel încât să identificăm instituțiile care nu respectă prevederile OUG 37 și normele de aplicare.

Platforma https://aici.gov.ro are ca scop facilitarea accesului cetățeanului la serviciile publice prin eliminarea timpului de deplasarea până la instituție, a contactului fizic direct cu personalul instituției și prin reducerea timpului de răspuns.

@Autoritatea pentru Digitalizarea României va inrola, etapizat, toate instituțiile publice din Români în platforma https://aici.gov.ro”, se arată pe pagina de Facebok a lui Florin Cîțu.

Citeşte mai multe despre:

florin citu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati