Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Sănătății va coordona personal ancheta internă de la masacrul din Săpoca. Anunțul făcut de Sorina Pintea

Ministrul Sănătății va coordona personal ancheta internă de la masacrul din Săpoca. Anunțul făcut de Sorina Pintea

Ministrul Sănătății va coordona personal ancheta internă de la masacrul din Săpoca. Anunțul făcut de Sorina Pintea
18 Aug 2019   •   14:08

Sorina Pintea, a anunţat că se va duce la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca pentru a coordona ancheta desfăşurată după ce un pacient a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al ministrului Sănătății.

'În urma informării în permanenţă a premierului, la dispoziţia acesteia, am pornit de urgenţă la spitalul Săpoca din Buzău, pentru a coordona personal ancheta internă privind întâmplările din noaptea trecută şi pentru a asigura tot suportul necesar organelor de urmărire penală. Este un caz tragic care impune rigoare în analiză şi măsuri urgente. Am spus de fiecare dată că siguranţa şi sănătatea pacienţilor sunt menirea întregului sistem medical, iar orice eroare de procedură trebuie corectată prompt pentru a preveni astfel de drame. Suntem alături de familiile îndurerate şi le transmitem toată compasiunea noastră, precum şi asigurarea faptului că toţi cei ce se vor dovedi vinovaţi vor plăti', a scris ministrul, într-o postare pe Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close