Antena 3 CNN Actualitate Social Misterele morţii caporalului Ionuţ Marinescu: „Au vrut să scape repede de el, de noi“

Misterele morţii caporalului Ionuţ Marinescu: „Au vrut să scape repede de el, de noi“

Militarul Ionuţ Marinescu a început să se simtă rău pe la jumătatea lunii decembrie, povesteşte soţia sa, Didina Marinescu, devastată de durere.

Misterele morţii caporalului Ionuţ Marinescu: „Au vrut să scape repede de el, de noi“
26 Dec 2019   •   13:24

Cum soţul său tot nu se simţea bine, l-a dus la o clinică privată din oraş. Aici, i s-a făcut o perfuzie, după care a fost trimis acasă.   Cum starea sa nu se ameliora, soţia sa a sunat la 112 pe 16 decembrie şi a fost dus din nou la Spitalul Judeţean Constanţa. 

„Cu toate că a fost adus cu salvarea, a stat pe holuri mai multe ore până când medicii i-au făcut câteva investigaţii. Apoi, l-au trimis iar la Infecţioase“, rememorează femeia zilele de coşmar, potrivit adevarul.ro

„Nu erau salvări disponibile, l-am dus eu la spitalul de Infecţioase“.  

Când soţia sa a ajuns la spital, a găsit uşa sigilată. Disperată, a căutat medicii şi asistentele, care i-au zis că soţul ei este mort. „Nu m-a sunat nimeni să mă anunţe“, spune, cu ultimele puteri, femeia.    

Pe certificatul de deces al lui Ionuţ Marinescu scrie, la cauzele morţii, "infarct miocardic acut şi edem cerebral". „Nu ne-a chemat la medicină legală, cum am auzit că se procedează. Totul a fost foarte repede, să scape de el, să scape de noi“, reclamă soţia militarului mort, care a rămas să crească singură două fetiţe: una de 10 luni şi cealaltă de cinci ani. 
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close