Antena 3 CNN Actualitate Social Misterul crimei de pe un câmp din Iaşi. Detalii neștiute despre unul din suspecți

Misterul crimei de pe un câmp din Iaşi. Detalii neștiute despre unul din suspecți

Procurorii ieşeni au identificat-o pe femeia care a fost găsită moartă, vineri, 3 ianuarie, pe un câmp din Iaşi. Doi bărbaţi sunt acuzaţi că au violat-o şi ucis-o, după care i-au abandonat trupul.

Misterul crimei de pe un câmp din Iaşi. Detalii neștiute despre unul din suspecți
Sursa foto: Foto: Poliția Româna/Facebook
06 Ian 2020   •   14:05

Victima a fost identificată în cursul zilei de astăzi, 6 ianuarie, fiind vorba de o femeie din municipiul Iaşi, care locuia singură în zona Podu de Piatră.

Potrivit unor surse judiciare, ea este mătuşa unuia dintre suspecţii crimei, Narcis Sân. Luni, 6 ianuarie, Parchetul de pe lânga Tribunalul Iasi va  e propune arestarea preventivă pe numele lui Sân.

Al doilea suspect se afla la Institutul Socola, unde va fi expertizat. Victima a fost găsită pe un câmp vineri, 3 ianuarie, la orele prânzului, indiciile preliminarii conturând posibilitatea unui viol urmat de crimă. 

După ce au identificat victima pe câteva camere de supraveghere din zonă, anchetatorii au ajuns duminică la doi posibili suspecţi, despre care au aflat că au consumat băuturi alcoolice cu victima cu puţin timp înainte ca aceasta să fie găsită moartă, scrie Adevarul. 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close