Misterul unei sinucideri suspecte a unui om de afaceri celebru, pe punctul de a fi elucidat? Ce se ascunde de fapt în spatele gestului fatal

12 Sep 2019   •   22:53
Misterul unei sinucideri suspecte a unui om de afaceri celebru, pe punctul de a fi elucidat? Ce se ascunde de fapt în spatele gestului fatal Foto: Ziarul de Iași

Începe să se facă lumină în cazul sinuciderii unui om de faceri din județul Iași.

Viticultorul Mihai Ţibu, proprietar al mărcii „Domeniile Ţibu“, a fost găsit spânzurat într-un şopron de lângă casa sa din To­meşti. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, avea într-un buzunar un bilet de adio, în care scrisese succint câteva regrete destinate familiei.

Deși toată lumea a fost luată prin surprindere de gestul său, mulți cred că bărbatul era tot mai abătut în ultima vreme. Soția îl părăsise recent, a primit o pedeapsă de închisoare cu amânare pe 20 mai 2019, când Curtea de Apel Iaşi l-a găsit vinovat pe bărbat de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Ulterior acelei condamnări, omul de afaceri a fost dat în judecată şi de un executor judecătoresc, în numele unei firme, care a cerut instanţei, şi a şi obţinut, dreptul de a intra în sediul firmei lui Ţibu, dar şi în vila acestuia, pentru recuperarea unei datorii aferente unui bilet la ordin emis în 2018 şi neachitat, scrie ziaruldeiasi.ro.

Parteneri
x close