Antena 3 CNN Actualitate Social Moarte suspectă a unui român în Anglia: „Vine cu capul umflat si vânăt, iar când ajunge aici, lumea vorbește cã a murit de infarct?”

Moarte suspectă a unui român în Anglia: „Vine cu capul umflat si vânăt, iar când ajunge aici, lumea vorbește cã a murit de infarct?”

Moarte suspectă a unui vasluian în Anglia. Apropiații bărbatului cred că acesta a fost ucis în bătaie, însă cazul a fost mușamalizat.

Moarte suspectă a unui român în Anglia: „Vine cu capul umflat si vânăt, iar când ajunge aici, lumea vorbește cã a murit de infarct?”
Sursa foto: Hepta
09 Iun 2020   •   16:14

Bãrbatul din Murgeni a murit în urmã cu trei luni, în Anglia, dupã ce ar fi fost victima unei bãtãi. Vasluianul fãcea parte din clanul bulibasei Flagãra si fusese dus acolo pentru a colecta banii a aproximativ 30 de cetãteni de etnie romã care munceau pe un șantier.

Potrivit celor din Murgeni, locul unde s-a dat o adevărată luptă joi nopatea, clanul Sandu a dus, în ultimii ani, sute de romi la muncã si cersit în tãrile din vestul Europei, în special în Anglia, Franta si Germania. De pe urma acestor oameni, Flagãra si familia lui câstigã sute de mii de euro.

„Capul retelei era unul dintre bãietii lui Flagãra, el s-a ocupat de transport, de cazare, de angajãri. Prin urmare, la sfârsitul fiecãrei luni, banii câstigati de tigani ajungeau în buzunarele lui. El îi împãrtea cum vroia. La tiganii mai smecheri, mai destepti, le dãdea 300-400 de lire, pe ãia mai prosti îi pãcãlea si cu 100-200 de lire, cât sã aibã de tigãri si de mâncare. Restul banilor îi trimitea acasã. Acum trei luni, când a venit bãiatul lor în România, a lãsat pe altcineva de-al lor sef acolo. Oamenii, când au vãzut cã au scãpat de bãiatul lui Flagãra, au început sã ridice capul din pãmânt. Tiganii l-au mirosit pe ãla nou cã nu are fortã si i-au spus cã nu mai plãtesc nicio taxã. (...)Noi vrem sã fie datã afarã politia de aici si sã fie adusi politisti adevãrati, care sã oblige sã fie respectatã legea. Sã fie scoase dosarele din sertare, sã fie trasi la rãspundere cei care se urcã pe stâlpi si mutã camerele de supraveghere, ca sã poatã face ce vor. Ce lege e asta când un om e omorât în bãtaie, e lãsat fãrã dinti în gurã, vine cu capul umflat si vânãt din Anglia, iar când ajunge aici, lumea vorbeste cã a murit de infarct?”, se întreabã mai mulți membri ai clanului rival Murui, potrivit vremeanoua.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close