Antena 3 CNN Actualitate Social Motivul neașteptat pentru care un moldovean i-a dat foc iubitei. Era culmea să se întâmple așa!

Motivul neașteptat pentru care un moldovean i-a dat foc iubitei. Era culmea să se întâmple așa!

Motivul neașteptat pentru care un moldovean i-a dat foc iubitei. Era culmea să se întâmple așa!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Noi 2019   •   16:33

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie după ce a fost găsit vinovat de omor calificat. Constantin Alupoaei şi-a incendiat iubita, care a murit după nouă zile de agonie.

Individul şi iubita sa trăiau împreună într-o casă din Hîndreşti de aproximativ patru ani. Amândoi obişnuiau să consume alcool şi, ca atare, certurile erau la ordinea zilei în casa celor doi. Un astfel de conflict a avut loc pe 5 noiembrie 2018, când individul a mers la un consătean pentru a-l ajuta la treabă şi a băut acolo 300 de mililitri de tărie. Pe la 11.00, Alupoaei s-a întors acasă şi s-a culcat.

„Ulterior, inculpatul s-a trezit din somn şi pentru că nu se simţea bine, s-a deplasat la barul sătesc, unde a consumat aproximativ 200 ml alcool, tărie. În jurul orelor 17.00, a revenit acasă şi a constatat că victima era în stare avansată de ebrietate“, se arată în motivare. Alupoaei s-a plâns judecătorilor, textual, că iubita sa era „mai beată decât mine“ şi că acest fapt l-a „enervat foarte tare“, scrie Adevărul.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close