Antena 3 CNN Actualitate Social Motivul neașteptat pentru care un tată și-a bătut cele trei fiice cu biciul

Motivul neașteptat pentru care un tată și-a bătut cele trei fiice cu biciul

Motivul neașteptat pentru care un tată și-a bătut cele trei fiice cu biciul
Sursa foto: Foto: captura video
10 Noi 2019   •   17:35

Judecătoria Aiud a motivat decizia prin care a condamnat un bărbat în vârstă de 43 de ani la 6 ani şi 10 luni de închisoare după ce şi-a bătut cu biciul cele trei fiice minore.

Judecătoria Aiud a decis, în 9 octombrie 2019, la primul termen de judecată, să îl condamne pe Muntean Constantin la 6 ani şi 10 luni de închisoare în regim de detenţie. Acesta este judecat pentru cinci infracţiuni de violenţă în familie, trei infracţiuni de ameninţare şi trei fapte de rele tratamente aplicate minorului.

Motivul pentru care tatăl şi-a bătut cu agresivitate cele trei fiice, de 6, 8 şi 11 ani, a fost că a găsit câinele vopsit cu o culoare albastră pe picioare şi le-a bănuit pe fete că au făcut acest lucru. În actul de sesizare al instanţei de judecată, Parchetul a reţinut faptul că la data de 22 iulie 2019 inculpatul, sub pretextul că animalul era murdar pe picioare cu o culoare albastră, şi-a lovit cu un bici cele trei fiice, iar în urma loviturilir primite copilele au avut nevoie de îngrijiri medicale între patru şi şase zile. În aceeaşi zi, tatăl le-a ameninţat cu moartea pe fete, spunându-le: „Vă bat până vă omor”, „Dacă mâine vine poliţia vă omor”, scrie Adevărul.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close