Antena 3 CNN Actualitate Social Nicuşor Dan, despre căldura bucureştenilor: La iarnă o să avem un management de avarie

Nicuşor Dan, despre căldura bucureştenilor: La iarnă o să avem un management de avarie

Nicuşor Dan a afirmat într-o emisiune televizată că apartamentele racordate la sistemul de termoficare ar trebui să primească, de joi, căldură în calorifere.

Nicuşor Dan, despre căldura bucureştenilor: La iarnă o să avem un management de avarie
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2020   •   23:38

Motivul: au fost trei zile consecutive cu temperaturi sub 10 grade.

Realitatea arată însă că, la nivelul serii de joi, prezenţa agentului termic în caloriferele bucureştenilor era, mai degrabă, o excepţie. 

Termoenergetica, societatea responsabilă, a anunţat că a început, miercuri, probele la cald pentru consumatorii din Bucureşti, cu posibilitatea ca asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării căldurii să facă o solicitare în acest sens.

Nicuşor Dan a abordat şi binecunoscuta problemă a apei calde şi a reluat ideea managementului de criză în lunile de iarnă.

"Bucurestenii n-au avut apă caldă din cauză că au fost avarii.Termoenergetica nu a teminat lucrările pe care le face în fiecare an şi, de aceea, în prezent multă lume nu are apa caldă. Mai grav, cantitatea de apă pe care ELCEN trebuie să o introducă în instalaţie este de 3 ori mai mare decât în urmă cu trei ani. Ce putem face la iarnă este să avem un management de avarie", a estimat primarul ales al Capitalei.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan căldură criza
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close