Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre românului împușcat în Costa Rica. Execuția bărbatului, plănuită de câteva luni

Noi detalii despre românului împușcat în Costa Rica. Execuția bărbatului, plănuită de câteva luni

Noi detalii despre românului împușcat în Costa Rica. Execuția bărbatului, plănuită de câteva luni
12 Sep 2019   •   21:03

Un român, în vârstă de 38 de ani, a fost împușcat mortal pe străzile orașului Alajuelita din Costa Rica. Acesta a fost executat împreună cu iubita lui, o tânără model, în timp ce se aflau într-un autoturism.

Asasinii ar fi anunțat poliția că se află un jaf în partea opusă a orașului, ca diversiune. Bărbatul a mai trecut pe lângă moarte în pșuna iunie, atunci când a fost împușcat, dar a scăpat cu viață, scrie spynews.ro. Ionuț George Otelac a fost împușcat de nu mai puțin de opt ori, iar iubita, Raquel Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, l-a apărat cu propriul trup.

Cei doi asasini s-au costumat în curieri, iar surse din anchetă vorbesc chiar despre o crimă pasională. "Este o ipoteză, mai ales după analiza vieții victimei de sex masculin, care de curând a pus capăt unei relații. Cele două victime trăiau împreună, formau un cuplu, iar asta e o posibilitate. Analiza preliminară a rănilor femeii pare să indice că a fost rănită de gloanțele trase în direcția șoferului mașinii și indică, într-o oarecare măsură, că a încercat să îl protejeze", a declarat un procuror, potrivit La Nacion.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close