Antena 3 CNN Actualitate Social O fată de 13 ani a dispărut fără urme în Alba. Familia o caută disperată de două zile

O fată de 13 ani a dispărut fără urme în Alba. Familia o caută disperată de două zile

O fată de 13 ani a dispărut fără urme în Alba. Familia o caută disperată de două zile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Aug 2019   •   13:25

O fată de 13 ani dintr-un sat din Alba este căutată de poliţişti după ce familia sa a reclamat, joi, că minora a plecat în urmă cu două zile de acasă şi nu a mai revenit. 

"Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit până în prezent. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112", se arată într-un comunicat transmis  de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Şibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de marţi, 6 august, fiica sa, de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Au fost date publicităţii fotografia şi semnalmentele minorei dispărute. Aceasta are 50 de kilograme şi 1,65 metri, păr şaten, lung, şi ochi căprui. La data plecării, fata purta blugi albaştri şi pantofi sport de culoare roz. 

"Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel naţional", a precizat IPJ Alba. 

În ultima săptămână, alte două adolescente din Alba au fost date în urmărire naţională după ce nu s-au mai întors acasă. Ambele au fost găsite pe raza judeţului Alba, plecările fiind voluntare. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close