Antena 3 CNN Actualitate Social O fată de 17 ani a fost violată de patru bărbați. Fata, care ar practica prostituția, a fost batută și tâlhărită

O fată de 17 ani a fost violată de patru bărbați. Fata, care ar practica prostituția, a fost batută și tâlhărită

O fată de 17 ani a fost violată de patru bărbați. Fata, care ar practica prostituția, a fost batută și tâlhărită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Aug 2019   •   15:34

O fată de 17 ani, care ar practica cea mai veche meserie din lume, a fost violată de patru bărbați necunoscuți. Indivizii sunt căutați de polițiști, urmând, cel mai probabil, să fie reținuți.

Sursele DEBRAILA.ro arata că o femeie a sunat la 112, miercuri după-amiaza, în jurul orei 17:00, anunțând că nu reușește să ia legătură cu minora pe care a văzut-o ultima oară pe Șoseaua de Centura, suindu-se într-o mașină.

Se pare că între tânără și client a izbucnit un conflict, moment în care bărbatul a lovit-o pe victimă, luandu-i telefonul mobil și geanta în care se afla suma de 200 de lei.

După ce a bătut-o și tâlhărit-o, șoferul a oprit autoturismul în zona digului Brăila-Galați, unde, împreună cu alti trei indivizi, ar fi violat-o pe minoră.

În cele din urmă, în timp ce polițiștii efectuau investigații specifice, fata a anunțat că a ajuns la domiciliu, scăpând din mâinile celor patru bărbați.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close