Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie a fost amenințată cu arma pe autostrada București-Pitești. Victima a sunat de urgență la 112

O femeie a fost amenințată cu arma pe autostrada București-Pitești. Victima a sunat de urgență la 112

O femeie a fost amenințată cu arma pe autostrada București-Pitești. Victima a sunat de urgență la 112
Sursa foto: foto- captură Antena 3
02 Aug 2019   •   22:20

O femeie a sunat la 112, vineri seara, spunând că a fost ameninţată pe autostrada Bucureşti-Piteşti de un şofer care a depăşit pe banda de urgenţă, informează IPJ Dâmboviţa. 

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 de către o femeie, din Vâlcea, pasager într-un autoturism care se deplasa pe autostradă (A1) din direcţia Bucureşti către Piteşti, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţată cu un pistol de către o persoană dintr-un autoturism care ar fi depăşit pe banda de urgenţă", precizează IPJ Dâmboviţa. 

Poliţiştii au organizat filtre rutiere, au depistat maşina indicată de femeia care a făcut sesizarea, dar nu au fost găsite arme în autoturism. 

"S-a constituit echipa operativă şi au fost instituite filtre. Autoturismul indicat de apelantă a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Găeşti. În autoturism au fost identificaţi 2 bărbaţi şi o femeie. În prezent, aceştia se află la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor evenimentului. Menţionăm că în autoturism nu a fost descoperită nicio armă", mai informează IPJ Dâmboviţa. 

În cauză, poliţiştii vor întocmi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close