Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie din Vaslui și-a înjunghiat în cap rivala în dragoste

O femeie din Vaslui și-a înjunghiat în cap rivala în dragoste

Situație de-a dreptul dramatică la Vaslui, unde două rivale în dragoste s-au bătut în cea de-a doua zi de Paște. Totul a culminat când una dintre ele a înjunghiat-o pe cea de-a doua în cap.

O femeie din Vaslui și-a înjunghiat în cap rivala în dragoste
Sursa foto: Foto: Poliția Româna/Facebook
22 Apr 2020   •   11:34

Incidentul a avut loc pe un câmp din apropierea localității Cretești, acolo unde cele douã rivale s-au întâlnit întâmplãtor.

Prima, soția unui recidivist, era foarte supărată pe tânăra de 22 de ani, Gabriela, cu care partenerul său de viață avea o legătură amoroasă. 

A lovit-o, după care a scos cuțitul și i l-a înfipt în frunte. Fata a ajuns cu mare greutate înapoi în sat, iar o vecinã a sunat la 112, cerând ajutorul Ambulantei si al Politistilor.

“Apelul la 112 a fost fãcut la ora 14:19. A fost anuntat faptul cã o femeie în vârstã de 22 de ani a fost victima unei agresiuni. A fost lovitã de o altã femeie cu un cutit, provocându-i-se un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost transportatã la Spital, iar politistii au demarat cercetãri în acest caz”, au confirmat reprezentatii IPJ Vaslui, scrie vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: rivale in dragoste
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close