Antena 3 CNN Actualitate Social O mamă și fiul ei au dispărut fără urmă. Au plecat la o biserică din Prahova și nu s-au mai întors acasă

O mamă și fiul ei au dispărut fără urmă. Au plecat la o biserică din Prahova și nu s-au mai întors acasă

O mamă și fiul ei au dispărut fără urmă. Au plecat la o biserică din Prahova și nu s-au mai întors acasă
Sursa foto: Foto: observatorulph.ro
05 Aug 2019   •   12:29

O mamă în vârstă de 27 de ani şi fiul ei, de doi ani, din Prahova, sunt daţi dispăruţi de două zile. Aceștia sunt de negăsit după ce au plecat de acasă spre biserică și nu s-au mai întors.

Arsene Ana Maria şi fiul ei, au plecat către biserica Mălăieşti şi nu s-au mai întos acasă. Familia lor, din comuna Cocorăştii Mislii, a mers la poliţie pentru a semnala dispariţia acestora.

Femeia are 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond. Aceasta are ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie. Când a plecat de acasă purta o blugă sport bleu-marin, cu glugă, o fustă albă şi adidaşi de culoare negru cu portocaliu. Avea şi un rucsac, roşu. 

Pe copilul în vârstă de doi ani l-a luat cu un cărucior albastru. Micuţul purta geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin, și sandale verzi din material plastic, scrie observatorulph.ro.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close