Antena 3 CNN Actualitate Social O nouă înșelătorie face victime printre bătrâni. Aveți mare grijă la astfel de persoane

O nouă înșelătorie face victime printre bătrâni. Aveți mare grijă la astfel de persoane

O nouă înșelătorie face victime printre bătrâni. Aveți mare grijă la astfel de persoane
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Mar 2019   •   20:57

 Două femei din judeţul Prahova sunt cercetate de poliţişti după ce au intrat în casa unei bătrâne de 81 de ani, din municipiul Brad, sub pretextul că vor să-i ofere "de pomană", iar într-un moment de neatenţie al victimei i-au furat dintr-un dulap economiile în sumă de 23.000 de lei, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara

Bătrâna le-a relatat poliţiştilor că le-a permis femeilor accesul în locuinţa sa, după ce acestea i-au oferit o bancnotă de 200 de lei, la care au cerut însă un rest de 100 de lei. În plus, cele două suspecte i-au adus victimei un platou cu prăjituri şi un colac, toate sub pretextul că "dau de pomană". 

"Femeia le-a oferit celor două necunoscute 100 de lei, adică restul la cei 200 de lei oferiţi 'de pomană', după care a părăsit camera unde îşi ţinea economiile, fără să observe că una dintre cele două femei 'milostive' a profitat de neatenţia sa, a intrat în camera unde îşi ţinea banii şi i-a sustras din dulap 23.000 de lei", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat două femei, în vârstă de 29 şi 41 de ani, ambele din judeţul Prahova, faţă de care efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt. Verificările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspectelor, dar şi pentru recuperarea prejudiciului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hunedoara victime batrani
Parteneri
"Gheaţa cât cărămizile!". Vremea rea a făcut ravagii
x close