Antena 3 CNN Actualitate Social O nouă instituție ar putea apărea în România, în urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul

O nouă instituție ar putea apărea în România, în urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul

O nouă instituție ar putea apărea în România, în urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul
28 Aug 2019   •   16:59

Alexandru Cumpănașu a făcut noi declarații după ce a discutat cu ministrul Afacerilor de Interne. Unchiul Alexandrei susține că în cadrul Jandarmeriei Române ar putea apărea o nouă instituție care să se ocupe de siguranța elevilor în școli.

”Am vorbit cu ministrul de Interne de înființarea Poliției a școlilor, dar separat de ceea ce este acum. O instuție separată, domnul ministru ar fi în principiu de acord. Urmează ca în zilele următoare să vin cu draftul de proiect pe care l-am cunstituit împreună cu colegii mei. Această poliție a școlilor, o să numim la fiecare unitate școlară câte un jandarm, care poate avea acces și în interiorul unității de învățământ, astfel încât elevii să se simtă în siguranță și mai ales să dispară rechinii aceștia din jurul liceelor. A rămas așadar să vin cu proiectul și să discutăm, dar de principiu este de acord cu această nouă instituție care să funcționeze în cadrul Jandarmeriei Române”, a spus Alexandru Cumpănașu.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close