Oamenii intraseră în supermarketul din Timișoara. Au crezut că au greșit locul. Total neașteptat ce se întâmpla acolo. O cameră de supraveghere a surprins totul (VIDEO)

18 Noi 2019   •   10:37
Oamenii intraseră în supermarketul din Timișoara. Au crezut că au greșit locul. Total neașteptat ce se întâmpla acolo. O cameră de supraveghere a surprins totul (VIDEO) Foto: opiniatimisoarei.ro

Oamenii intraseră în supermarketul din Timișoara, dar au crezut că au greșit locul. Imagini șocante se desfășurau în fața lor, însă nimeni nu a intervenit. O cameră de supraveghere a surprins totul.

Doi bărbați au intrat în magazin și s-au dus la raionul de dulciuri, de unde au luat mai multe tablete pe care le-au băgat în haine, iar apoi s-au îndreptat spre ieșire.

O vânzătoare i-a observat și a încercat să îi oprească. În acel moment, cei doi bărbați au îmbrâncit-o pe femeie, iar apoi a pornit o bătaie în toată regula, scrie opiniatimisoarei.ro.

Unul dintre cei doi bărbați a reușit să iasă. Între timp, angajata l-a pus la pământ pe celălalt. Abia atunci, un client al magazinului a sărit să o ajute pe femeie. Dar scandalul nu s-a oprit aici. 

x close