Antena 3 CNN Actualitate Social Un oficiu poştal din Târgu Mureş a fost inaugurat cu sobor de preoţi şi covor roşu

Un oficiu poştal din Târgu Mureş a fost inaugurat cu sobor de preoţi şi covor roşu

Inaugurare cu fast la un oficiu poștal din Târgu Mureş. După ce a fost modernizat timp de trei luni, micul obiectiv a fost redeschis cu sobor de preoți, covor roșu, pâine şi sare.

Un oficiu poştal din Târgu Mureş a fost inaugurat cu sobor de preoţi şi covor roşu
Sursa foto: Mureş.ro
de Claudia Popovici    |    21 Mai 2021   •   17:04

Este vorba despre Oficiul Poștal nr. 9  din Târgu Mureș, situat în cartierul Dâmbu Pietros.

După ce a fost modernizat timp de trei luni cu o investiţie de aproximativ 240.000 lei, oficiul poştal a fost inaugurat, joi, cu mare fast, informează presa locală.

La eveniment au participat directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA – Horia Grigorescu care a fost întâmpinat cu covorul roșu, pâine şi sare. Micul obiectiv a primit şi binecuvântarea unui sobor de preoţi.

"Este un eveniment pe care l-au organizat colegii de la Târgu Mureş pentru invitații de acolo, pentru oamenii din comunitate şi pentru preoții care au participat la inaugurarea acestui sediu, pentru că asta a fost credința colegilor mei din Târgu Mureş. 

Este o casă nouă pentru 43 de oamenii care îşi desfășoară activitatea acolo, pentru 50.000 de clienți pe care îi deservește acel oficiu poștal şi pentru cele 20.000 de gospodării.

Covorul roşu a fost deplasat şi exagerat, dar aleg să vad partea bună a lucrurilor", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA.

 

×
Subiecte în articol: oficiu poştal mures sobor de preoţi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close