Antena 3 Actualitate Social Orașul din România, pus pe lista celor mai sigure locații din lume în timpul pandemiei de coronavirus

Orașul din România, pus pe lista celor mai sigure locații din lume în timpul pandemiei de coronavirus

08 Iun 2020   •   12:36
Orașul din România, pus pe lista celor mai sigure locații din lume în timpul pandemiei de coronavirus
Sursa foto: Pixabay

Sibiul a fost declarat de către o agenție de turism susținută de Uniunea Europeană unul dintre cele mai sigure destinații de vacanță din Europa.

Lista numită „Cele mai sigure destinații de vizitat în Europa” a fost realizată în contextul în care mai multe țări își deschid frontierele, dar și hotelurile și restaurantele.

„Am selectat unele dintre destinațiile cel mai puțin afectate de COVID-19 (cu mai puțin de 600 de cazuri). Aceste destinații au implementat protocoale foarte specifice referitoare la igiena în restaurante, magazine, dar și măsuri precum schimbarea filtrelor de aer condiționat după fiecare persoană cazată, asigurarea măștilor de protecție și a măsurilor de distanțare sociale. Aceste destinații beneficiază și de proximitate față de spitale și au un număr mai ridicat de paturi per locuitor decât majoritatea țărilor europene”, a transmis agenția de turism, potrivit cancan.ro.

Lista completă a destinațiilor recomandate de European Best Destinations

Tbilisi, Georgia

Corfu, Grecia

Cavtat, Croaţia

Insulele Madeira, Portugalia

Insulele Azore, Portugalia

Preveza, Grecia

Alentejo, Portugalia

Batumi, Georgia

Zagreb, Croaţia

Algarve, Portugalia

Sibiu, România

Kotor, Muntenegru

Rijeka, Croaţia

Varşovia, Polonia

Viena, Austria

Bohinj, Slovenia

Malta

Gdansk, Polonia

Vilnius, Lituania

Riga, Letonia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close