Antena 3 CNN Actualitate Social Pedeapsă micșorată pentru bărbatul care a forţat un copil să bea urină. Adolescentul, traumatizat după întâmplare

Pedeapsă micșorată pentru bărbatul care a forţat un copil să bea urină. Adolescentul, traumatizat după întâmplare

Umilit și filmat în timp ce era forțat să bea urină, un adolescent a aflat că bărbatul care și-a bătut joc de el a primit o pedeapsă mai mică, față de decizia inițială.

Pedeapsă micșorată pentru bărbatul care a forţat un copil să bea urină. Adolescentul, traumatizat după întâmplare
Sursa foto: Foto: captura video
08 Iun 2020   •   22:17

Puştiul provine dintr-o familie defavorizată, iar faptele petrecute în octombrie 2018, sunt o "lecţie" pe care condamnatul Liviu Pascu, tată a cinci copii minori, a încercat să i-o dea băiatului.

Copilul a fost dus în casa bărbatului, unde a fost bătut atât de tată, cât și de una dintre fiicele sale. Apoi micuțul a fost pus să bea urină. 

În înregistrare, bărbatul se aude spunându-i băiatului: ”nu prea am p---t în mine că m-am p---t oleacă mai înainte. Îl bei! Ia-l! Uăi, îl bea!”, moment în care copilul ia cana şi înghite, iar cei din jur încep să râdă în timp ce bărbatul strigă: ”„Înghite, f----ti morţii mă-tii, că e p---t de domnişoară, nu de zdreanţă, f----ţi morţii mă-tii!”, scrie Adevărul.

În fața judecătorilor, adolescentul a povestit că a fost izolat de restul prietenilor după acest episod.

„După câteva zile, după ce s-a postat pe Facebook, mă întâlneam acolo, în zonă, cu tot felul de prieteni, care văzuseră filmarea şi care îmi puneau tot felul de întrebări în legătură cu ce s-a întâmplat acasă la P. Nimeni nu voia să stea cu mine. M-am simţit foarte jignit”. 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close