Antena 3 CNN Actualitate Social PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferați. Anunțul făcut de Federația Pensionarilor

PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferați. Anunțul făcut de Federația Pensionarilor

PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferați. Anunțul făcut de Federația Pensionarilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Aug 2019   •   17:02

PENSII 2019. Majorare pensiilor începând cu 1 septembrie este o certitudine, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, care a preciat că au fost făcute deja plăți către Poșta Română cu sumele modificate. Cinci milioane de pensii au fost recalculate prin creșterea punctului de pensie la 1.265 de lei.

PENSII 2019. Viorel Copil a făcut declarații la Antena 3 cu privire la această veste. Vicepreședintele Federației Pensionarilor

PENSII 2019. ”Evenimentul de la 1 septembrie legat de pensii e privit cu foartă multă atenție de pensionari și cu cu un ochi strâmb de cătrei cei care 30 de ani au lăsat pensionarii să moară de foame. Trebuie să privim cu puțină îndoială ce se întâmplă cu pensiile viitoare. Distanțele care sunt amânate până în 2020 sunt prea mari pentru pensionari. Mulți dintre ei nu se vor putea bucura de această mărire.

Abia în ultimii ani au reglementat problema pensiilor. Ne bucurăm că s-a făcut ceva cu pensiile. Guvernul s-a ținut de cuvânt cu privire la acest proiect. Se simte această mărire cu prisosință”, a spus Viorel Copil, la Antena 3.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close