Antena 3 CNN Actualitate Social Un pensionar din Vaslui a fost omorât dintr-un singur pumn

Un pensionar din Vaslui a fost omorât dintr-un singur pumn

Tragicul incident a avut loc într-un sat din Vaslui. În urma unui conflict, pensionarul a fost lovit de un consătean cu pumnul. Bătrânul a fost găsit mort în mijlocul drumului.

Un pensionar din Vaslui a fost omorât dintr-un singur pumn
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   18:08

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări, pensionarul, în vârstă de 64 de ani, a avut un conflict cu un consătean, în vârstă de 40 de ani sâmbătă seara. Cei doi se aflau în incinta unui bar din sat, şi la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un scandal.

După câteva replici dure, bărbatul de 40 de ani l-a lovit pe pensionar cu pumnul. Victima a căzut la pământ şi s-a lovit violent de nişte trepte.

Potrivit martorilor, bătrânul şi-ar fi revenit după cele două lovituri şi ar fi plecat spre casă. A doua zi, însă, aceştia l-au găsit pe pesnionar fără suflare în mijlocul drumului, în apropiere de casă.

Martorii au sunat imediat la 112

La faţa locului, în satul Avrâmeşti, judeţul Vaslui, a ajuns un echipaj de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, coordonate de un procuror criminalist.

Potrivit IPJ Vaslui, se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul pensionarului pentru încadrarea juridică a faptei: lovituri cauzatoare de moarte sau crimă.

"În acest sens a fost informat şi procurorul de serviciu din cadrul Patchetului de pe lângă tribunalul Valui", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Vaslui, informează presa locală.

×
Subiecte în articol: pensionar Vaslui ucis pumn
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close