Antena 3 CNN Actualitate Social Pensionară la un pas să fie înşelată cu mii de euro de doi români în Austria. Un bancher a anunţat poliţia

Pensionară la un pas să fie înşelată cu mii de euro de doi români în Austria. Un bancher a anunţat poliţia

Incidentul a ieșit la iveală în momentul în care octogenara a mers la bancă să scoată câteva mii de euro însoțită de doi români cărora avea să le plătească o lucrare. Bancherului i s-a părut suspectă cererea femeii şi a apelat numărul de urgenţă.

Pensionară la un pas să fie înşelată cu mii de euro de doi români în Austria. Un bancher a anunţat poliţia
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    30 Iun 2021   •   16:42

Din primele date, femeia în vârstă de 82 de ani din  Wr. Neustadt, Austria, i-a angajat pe cei doi români să îi repare un jgheab la casă. După terminarea lucrărilor însă, bărbații în vârstă de 26 şi 35 de ani au recurs la amenințări şi i-au cerut femeii câteva mii de euro.

Speriată, octogenara a mers la bancă însoțită de români și a făcut cerere pentru a retrage banii. Planul le-a fost dat peste cap pentru că bancherul şi-a dat seama că este vorba de o înșelătorie. Profitând de neatenția celor doi români, pensionara i-a spus totul şi bancherul a anunţat poliţia, notează presa locală.

La scurt timp, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi. Poliția și Parchetul fac cercetări pentru a vedea dacă românii au mai făcut şi alte victime.

×
Subiecte în articol: metoda canicula
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close