Antena 3 CNN Actualitate Social A murit preotul gay britanic Philip Clements, căsătorit cu românul Florinel de la Vișina. "Sunt distrus"

A murit preotul gay britanic Philip Clements, căsătorit cu românul Florinel de la Vișina. "Sunt distrus"

Philip Clements, fostul cleric britanic în vârstă de 82 de ani, a murit la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardiorespirator, a anunţat soţul său, românul Florinel de la Vișina.

A murit preotul gay britanic Philip Clements, căsătorit cu românul Florinel de la Vișina. "Sunt distrus"
Sursa foto: Philip Clements/Facebook
de M.Z.    |    02 Iun 2020   •   12:58

"Sunt distrus. Philip a decedat duminică, 31 mai. M-au anunțat de la Spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici", a declarat Florin Marin, potrivit click.ro.

Românul a povestit că l-a găsit noaptea pe bătrân cu febră 40 şi a chemat ambulanţa. "Acum este la Terapie Intensivă, eu sunt pe la porți, că nu mă lasă să intru. Nu știu ce are, nu știu cum se simte. Îmi este frică. Nu știu dacă are coronavirus", spunea Florin Marin, cunoscut ca Florinel de la Vișina, în urmă cu câteva zile.

Florin Marin a devenit celebru după ce s-a căsătorit pe 25 aprilie 2017 cu un fost cleric de origine engleză, mai bătrân cu 55 de ani, pe nume Philip Clements
 

×
Subiecte în articol: Philip Clements Florinel Marin
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close