Antena 3 CNN Actualitate Social Poliţistul acuzat că îşi terorizează fosta soţie, război cu superiorii. Ce a putut să le facă bărbatul

Poliţistul acuzat că îşi terorizează fosta soţie, război cu superiorii. Ce a putut să le facă bărbatul

Un poliţist care este acuzat să îşi hărţuieşte fosta soţie, pe care a amendat-o fiindcă avea folii neomologate la maşina pe care chiar el o cumpărase, le-a declarat război şefilor.

Poliţistul acuzat că îşi terorizează fosta soţie, război cu superiorii. Ce a putut să le facă bărbatul
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
22 Dec 2019   •   10:00

Agentul din Târgu Neamț care a fost reclamat conducerii IPJ de fosta soţie pentru purtare abuzivă, şi-a târât şefii în faţa instanţei. Poliţistul se judecă de ceva timp cu Asociaţia crescătorilor de animale Vânători – Neamţ, preşedintele acesteia, un anume Ioan T., şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ. Obiectul dosarului - pretenţii, iar poliţistul a câştigat deja prima luptă cu şefii, însă adversarii săi au decis să atace decizia judecătorilor, aşa că procesul o va lua de la capăt.

Agentul a devenit vedetă naţională după ce fosta sa soţie l-a acuzat că a oprit-o în trafic și a amendat-o cu 1.900 de lei, pe motiv că nu are folii omologate la maşina pe care o conducea, cu toate că vehiculul este cumpărat chiar de către poliţist. „Eu știam că am folie omologată pe geamul portierelor din spate, iar pe geamurile din față nu dețin folie, deoarece mașina este prevăzută din fabrică cu geamuri cu tentă mai închisă la culoare, scrie spynews.ro. 

De asemenea, știam și faptul că dețin în momentul opririi de către agenți, trusa medicală, extinctor și cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o mașină de poliție din care a coborât, printre alții, și fostul soț, agentul N. N. și un alt coleg care mă filma. M-am panicat și am intrat într-o stare de șoc, declarând verbal că nu reușesc să găsesc în mașină ceea ce mi s-a cerut. Deși, repet, aveam în mașină toate cele necesare pentru ca acest control de rutină (cum a afirmat fostul soț că ar fi) să decurgă normal”, a declarat Luminița N., fosta nevastă a poliţistului.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close