Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea cutremurătoare pe care o spune tatăl fetei găsite moarte la Cluj

Povestea cutremurătoare pe care o spune tatăl fetei găsite moarte la Cluj

Fiica unui cunoscut om de afaceri clujean a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, cu câteva zile înainte de Crăciun. Familia a trecut printr-o adevărată dramă din cauza problemelor cu drogurile ale fetei, în urmă cu 5 ani, tatăl ei ajungând să-şi piardă cumpătul şi s-o lovească în public.

Povestea cutremurătoare pe care o spune tatăl fetei găsite moarte la Cluj
Sursa foto: Foto: Radu Mureșan/ Facebook
25 Dec 2019   •   08:15

În dimineaţa zilei în care cea de-a doua lui soţie şi-a găsit fiica decedată în apartament, pe 18 decembrie, Radu Mureşan a postat pe Facebook mai multe fotografii de la Revoluţie cu această poveste:

„In Decembrie 1989 , alergam prin Cluj, infrigurat dar plin de entuziasm sa surprind prin lentila camerei cele mai importante momente ale istoriei pe care o traiam. O istorie vie , certa , asa cum era si drapelul care atunci avea o fereastra. Au trecut 30 de ani de transformari, de lupte intre partide , de conducatori de tara . Nu stiu daca acum suntem mai liberi, dar sentimentul de atunci il simt in fiecare an , pana in adancul inimii. Chiar daca acum lupt in fiecare zi sa prosper intr-un sistem capitalist, lupta de atunci a facut ca totul sa fie posibil. Pentru generatiile care vin. Sa nu uitam niciodata Decembrie '89 !”

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close