Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea incredibilă a interlopilor care au răpit o tânără, din propria casă

Povestea incredibilă a interlopilor care au răpit o tânără, din propria casă

Povestea incredibilă a interlopilor care au răpit o tânără, din propria casă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Noi 2019   •   08:01

România îi suflă în ceafă Mexicului la capitolul răpiri, graţie unor magistraţi mărinimoşi cu interlopii, care au prins un asemenea curaj, încât au ajuns să ia cu japca femeile chiar din casele lor, din braţele soţilor!

Alimpie-Ioan Copoceanu şi Răzvan-Ionel-Antonie Fica au fost arestaţi, joi, pentru că au răpit din propria casă o femeie de 26 de ani, după ce l-au călcat în picioare pe soţul acesteia, un cetăţean turc în vârstă de 34 de ani, care, la scurt timp, a alertat poliţia, indicând numele unuia dintre autori, scrie spynews.ro. 

Ca şi în cazul Caracal, poliţiştii nu au fost capabili nici să localizeze maşina, nici să o salveze pe femeia răpită. Aşa că interlopii Copoceanu şi Fica s-au plimbat cu femeia aproximativ 300 de kilometri, între localităţile Vărădia de Mureș, Deva, Timișoara, Lipova şi Arad. În Arad, în timp ce maşina era oprită la un semafor, într-o intersecţie aglomerată, victima interlopilor a sărit din autoturism şi a luat-o la fugă, cerând ajutorul trecătorilor.

„Tânăra ar fi reușit să scape, în dimineața zile de 12 noiembrie, într-o intersecție semaforizată de pe raza municipiului. Cei doi bărbați au fost depistați de polițiști pe raza localității Lipova, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi propuși magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal”, au anunţat reprezentanții IPJ Arad, mândri de rezultatele lor.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close