Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea înfiorătoare a unui criminal în serie român odios: Își tortura victimele în timp ce le viola

Povestea înfiorătoare a unui criminal în serie român odios: Își tortura victimele în timp ce le viola

Povestea înfiorătoare a unui criminal în serie român odios: Își tortura victimele în timp ce le viola
Sursa foto: Foto: captura Pro TV
02 Sep 2019   •   09:41

Artur Ionuţ Strugaru este unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie din România. Trimis în judecată, pe 8 iulie 2015, bărbatul originar din comuna călărăşeană Grădiştea a primit detenţie pe viaţă în 2016, după ce a ucis cu bestialitate ultimele două pensionare.

Strugaru era bănuit de şase violuri, între care trei urmate de crime. În perioada septembrie 2008 - mai 2009, pe când avea doar 21 de ani, şi-a inceput seria de orori. 

Martie 2009  este momentul în care ciminaliştii o găseau în fântână pe M. G., cea care s-a dovedit în timp a fi a doua victima. Fusese siluită, bătută crunt şi aruncată în puţ. Moartea ei venea la nici 6 luni după ce o alta femeie, N. P., de 82 de ani, a avut parte de un tratament similar. Deşi existau multe similitudini între cele două fapte, Strugaru nu era văzut ca principal suspect, spun anchetatorii. Nu a mai durat mult şi pe 8 mai o altă femeie, de 72 de ani, N. M. se prăpădea în condiţii suspecte, dupa ce în casa ei explodase o butelie. În cele din urmă, procurorii au reuşit să demonstreze că Strugaru a fost cel care a aruncat o femeie în fântână, iar in august 2010 a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Dosarul celorlalte doua victime a fost preluat de Parchetul General. Nişte microurme găsite după reexaminarea genetică a lenjeriei intime l-au legat pe Strugaru şi de cazul P.N. Apoi s-a cerut deshumarea femeii incendiate. O nouă autopsie a indicat multiple fracturi provocate de un corp dur. Pus în faţa evidenţelor, Strugaru şi-a recunoscut faptele, dar şi alte trei  violuri, scrie Adevarul.  

×
Subiecte în articol: criminal in serie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close