Antena 3 CNN Actualitate Social Prietenii celor cinci tineri care și-au pierdut viața în Vadu Moldovei, în stare de șoc. Mesaje emoționante pe Facebook

Prietenii celor cinci tineri care și-au pierdut viața în Vadu Moldovei, în stare de șoc. Mesaje emoționante pe Facebook

Prietenii celor cinci tineri care și-au pierdut viața în Vadu Moldovei, în stare de șoc. Mesaje emoționante pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Dec 2018   •   12:35

Cinci persoane care se aflau la bordul unui autovehicul marca Ford şi-au pierdut viaţa după ce maşina s-a făcut praf sub un TIR înmatriculat în Turcia.

Citiți și A vrut să iasă cu băieții la un suc, dar niciunul nu a mai ajuns acasă. Imagini înfiorătoare de la locul accidentului din Vadu Moldovei, unde cinci tineri și-au pierdut viața (FOTO+VIDEO)

Nenorocirea s-a înregistrat în jurul orei 2.00, pe raza localităţii Vadu Moldovei, iar victimele, toţi băieţi, au vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în urma impactului dintre autoturism şi autotren au rezultat cinci victime, toate din maşina mică.

Citiți și Detaliu incredibil despre Narcis, șoferul de 21 de ani, care a provocat cumplitul accident de la Vadu Moldovei

Prietenii celor cinci tineri care și-au pierdut viața, au postat mesaje emoționante pe paginile lor de Facebook.

„Dumnezeu sa va odihneasca dragi prieteni!”, „Dumnezeu va avea grija de ei”,  „Nu vă vom uita niciodată,veți rămâne mereu în sufletele noastre”, „Nu am să vă uit niciodată!”, sunt doar câteva din mesajele postate de prieteni.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close