Antena 3 CNN Actualitate Social Primele imagini cu bărbatul rămas fără familie în Grecia. Mărturiile șocante ale omului

Primele imagini cu bărbatul rămas fără familie în Grecia. Mărturiile șocante ale omului

Primele imagini cu bărbatul rămas fără familie în Grecia. Mărturiile șocante ale omului
13 Iul 2019   •   16:04

Bărbatul care şi-a pierdut copilul de opt ani şi soţia în urma furtunii din Halkidiki a fost externat din spital sâmbătă, în jurul orei 15:00. O ambulanță din România a venit să îl preia  și îl va duce acasă.Bărbatul care şi-a pierdut copilul de opt ani şi soţia în urma furtunii din Halkidiki a fost externat din spital sâmbătă, în jurul orei 15:00.

O ambulanță din România a venit să îl preia  și îl va duce acasă la Cluj, acolo unde trebuie să se pregătească de înmormântare.

Citește și: Imagini live din Halkidiki, chiar din locul unde au murit cei doi români - VIDEO

Bărbatul este rănit destul de grav la picior. Acesta a rămas în unitatea medicală din Halkidiki încă o zi pentru a se trata în continuare. L-a însoțit un prieten, care a avut grijă de el până la momentul în care ambulanța a venit.

Autoritățile din Grecia i-au luat declarații. Au fost mărturii șocante. Omul povestește că dintr-o dată a venit această furtună și nu a avut timp să reacționeze. Trei copaci au pus la pământ acel acoperiș.

El s-a ridicat și ajutat de nașul lui a fugit să îl salveze pe copil, pentru că auzea printre dărâmături strigăte de ajutor. A reușit să îl scoată pe băiețel și o femeie a încercat să îl resusciteze timp de câteva minute. Omul s-a dus apoi să salveze soția, însă autoritățile nu l-au lăsat. A reușit doar să o vadă și timp de patru ore a rămas acolo, crezând că e în viață.

Antena 3 a prezentat în exclusivitate primele imagini cu românul.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close