Antena 3 CNN Actualitate Social Primele imagini cu BMW-urile pentru Poliţia Română, cumpărate cu scandal

Primele imagini cu BMW-urile pentru Poliţia Română, cumpărate cu scandal

Avem primele imagini cu BMW-urile care au ajuns în țară și care au fost cumpărate cu scandal de către Poliția Română. Sunt deja mai multe anchete ale procurorilor pe tema achiziției acestor autovehicule.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   16:03

Primul lot de BMW-uri pentru Poliţia Română a ajuns deja în ţară şi a fost distribuit. Cosmin Andreica de la Sindicatul Europol a oferit, în direct la Antena 3 CNN, câteva informaţii în premieră despre această achiziţie. 

"Într-adevăr, este primul lot, nu a fost folosit încă niciunul dintre BMW-uri de către vreun polițist rutier. Au fost răspândite în toată țara.

Așteptăm și noi cu interes să vedem exact cum se vor comporta pentru nevoile pe care le avem, mai ales în condițiile în care, conform notei de fundamentare a caietului de sarcini, aceste autospeciale trebuiau să fie de mare viteză, dar la suma de 38.000 euro.

Poliția Română a cumpărat pachetul de motorizare cel mai slab din categoria seriei trei a mărcii BMW.

...Trebuiau să fie defalcate aceste loturi, în așa fel încât să avem niște autospeciale de mare viteză pentru autostradă, apoi alte autospeciale cu alte caracteristici pentru drumurile naționale și nu în ultimul rând pentru oraș. Pentru că, evident, în funcție de circumstanțe și context, fiecare autospecială trebuie să furnizeze, să sprijine polițistul rutier în circumstanțe diferite", a explicat Cosmin Andreica.

Noile BMW-uri ale Poliţiei ar trebui să apară pe străzi imediat după ce vor fi recepționate de către Inspectoratele de Poliție Județene și de către Brigada Rutieră. Rămâne de văzut şi ce se va întâmpla cu ancheta privind achiziţionarea lor.

×
Subiecte în articol: BMW Poliția Română
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close