Antena 3 CNN Actualitate Social Procurori vedetă, îngroapă dosarul unei dispariții. Cum a dispărut fără urmă Andreea, o fetiță de 13 ani

Procurori vedetă, îngroapă dosarul unei dispariții. Cum a dispărut fără urmă Andreea, o fetiță de 13 ani

Procurori vedetă, îngroapă dosarul unei dispariții. Cum a dispărut fără urmă Andreea, o fetiță de 13 ani
02 Aug 2019   •   23:53

Zilnic, în România, cel opt copii dispar de acasă. În jur de 3000 de dispariții într-un an. Evidențele poliției sunt arhipline. Aceștia sunt clienți obișnuiți. Copii cu probleme din familii cu probleme care fug frecvent acasă, dar sunt imediat găsiți.

Dacă ar fi doar ei, polițiștii n-ar avea noaptea insomnii și ziua maldăre de dosare pe birou. Sunt 360 de copii de care nu se mai știe nimic de ani de zile. Pentru ei părinții mai au încă planuri de viitor, iar anchetatorii au epuizat cam toate variantele posibile de căutare.

Au trecut șase ani de când a dispărut Andreea Simon, iar mama îi păstrează portretul ca și cum e o fotografie făcută zilele trecute. În seara zilei de 15 decembrie a plecat la cumpărături pentru câteva minute, arată camerele de supraveghere, iar apoi parcă s-a evaporat.

Părinții au sunat după două ori la poliție. În aceeași perioadă, la Iași se finaliza dramatic dosarul Larisa Chelaru. Fetița a fost găsită moartă după două luni de căutări.

În cazul Andreei, principalul suspect este chiar un polițist.

Toate detaliile, mai jos.:

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close