Antena 3 CNN Actualitate Social Proxeneți periculoși, trafic cu minore cu handicap

Proxeneți periculoși, trafic cu minore cu handicap

Procurorii DIICOT au percheziţionat locuinţele membrilor unei grupări de proxeneţi din Recaş.

Proxeneți periculoși, trafic cu minore cu handicap
17 Dec 2019   •   08:19

Temuţii interlopi sunt acuzaţi că racolau fete cu handicap de la centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi şi le puneau să se prostitueze. Se pare că erau ajutaţi chiar de o fată din centru.

Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce una dintre fetele abuzate a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a spus că a fost violată. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că fata acceptase să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat, dar nu a primit bani de la proxeneţi.

Oamenii legii au început cercetările și au stabilit că fata, minora, acceptase sa întrețină relații sexuale cu un bărbat dar nu primise bani pentru partida de amor. Polițiștii au mai aflat ca de fapt, la centrul din Recaș funcționa o adevărată rețea de prostituție condusă de una din fetele instituționalizate. Acesta și-a convins încă trei colege să se prostitueze. Clienții erau găsiți de un barbat și alte trei tinere care făceau parte din gruparea de prostituție și proxenetism.

Fetele plecau din centrul din Recaș fie cu bilet de voie fie sărind gardul si întrețineau partide de amor in parcurile din oraș, în diferite apartamente sau chiar pe câmpurile din apropierea localitații. Banii erau luați de proxeneți, ele primind de obicei doar țigări și diverse cosmetice. Atunci când una dintre fete a vrut să renunțe la partidele de amor a fost amenințată si chiar lovită. Suspecții vor fi duși la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

Proxeneți periculoși, trafic cu minore cu handicap

×
Subiecte în articol: proxeneti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close