Antena 3 CNN Actualitate Social Raed Arafat: Acești oameni să vină să dea explicații

Raed Arafat: Acești oameni să vină să dea explicații

Raed Arafat susține că anumiți oameni ar trebui să dea explicații după ce au criticat măsurile luate împotriva noului coronavirus.

Raed Arafat: Acești oameni să vină să dea explicații
Sursa foto: Hepta
12 Iun 2020   •   20:19

”Cum scrii ceva pe Facebook, ești atacat de pe conturi false. Apar tot felul de discuții care pun sub semnul întrebării toate măsurile pe care le-am luat. Când apar oameni care nu au nimic cu meseria de medic, nu au nicio legătură cu Medicina și o iau pe toate părțile despre Covid-19, fără să ia contextul medical, și pun sub semnul întrebării deciziilor doctorilor... ce să mai zici?! S-a ajuns prea departe! Acești oameni trebuie să aibă responsabilitate! La un moment dat, dacă vedem că situația nu mai este atât de roz, poate ar trebui să vină să dea răspunsuri populației”, a zis Raed Arafat la Antena 1.

”Au început să iasă anumite personaje, pe linie juridică, și să spună că oamenii au fost tratați experimental... că au fost tratați cu un medicament pentru HIV... Toată lumea a folosit medicamentul respectiv... Omul de rând nu are acces la toate datele medicale”, a mai spus raed Arafat.

”Mai era unul care spunea că vrea să se infecteze cu coronavirus. Nici nu vreau să-i dau numele. Apărea la toate televiziunile. Voia el să arate că virusul este ceva banal. Nu conta că sunt peste 1000 de morți. Toate acestea duc la începerea erodării încrederii populației”, a adăugat secretarul de stat.

Persoanele care pot vorbi despre coronavirus nu mai vor să o facă. Pericolul e mare

”Pericolul mare este următorul: persoanele care pot vorbi în cunoștință de cauză... multe dintre acestea nu mai vor să o facă! Am rămas doar câțiva nebuni care continuăm să ne expunem. Suntem înjurați, dar ne asumăm ce spunem. Repet: sunt unii care știu foarte bine să vorbească despre coronavirus, dar nu mai vor să iasă în față de teamă să nu fie înjurați”, a subliniat Raed Arafat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 222 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în prezent, sunt internați 171 de pacienți. Numărul acestora din urmă a crescut după ce se stabilizase undeva la 130-140.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close