Antena 3 CNN Actualitate Social Răspuns halucinant al autorităților din Vaslui, după ce un copil a fost lăsat să moară pe stradă: Ghinion! Mașina a plecat la alt caz

Răspuns halucinant al autorităților din Vaslui, după ce un copil a fost lăsat să moară pe stradă: Ghinion! Mașina a plecat la alt caz

Răspuns halucinant al autorităților din Vaslui, după ce un copil a fost lăsat să moară pe stradă: Ghinion! Mașina a plecat la alt caz
Sursa foto: Sursă foto: vremeanoua.ro
29 Aug 2019   •   18:47

Un alt caz scoate  la iveală nepăsarea cu care autorităţile acţionează atunci când viețile oamenilor sunt în pericol, dar și indiferența , indolența crasă și lipsa de empatie de care dau dovadă în situații limite de viață și de moarte.

Un copil sărman în vârstă de patru ani, din oraşul Murgeni, județul Vaslui, a fost accidentat mortal, marţi seara, el fiind lovit de o autoutilitară în timp ce încerca să traverseze strada. 

Băiețelul pe numele său Florin a fost izbit cu capul de asfalt, însă nimeni nu i-a oferit ajutorul, deși spitalul se afla la câteva sute de metri distanță.

Eduard Popică, prefectul din Vaslui, a făcut o declarație halucinantă cu privire la caz. Acesta a spus în exclusivitate la Antena 3 că mașina plecase la alt caz și a fost ghinion.

”Este un eveniment regretabil care s-a petrecut în județ. Ne pare rău pentru viața fiecărui copilaș. Într-adevăr se afla în apropierea unei unități spitalicești, însă era un Spital de Psihiatrie. Era o singură mașină în oraș, culmea, ghinion dacă putem spune așa, accidentul s-a petrecut la ora 19:58, iar la ora 19:46, acea mașină a plecat la un sat vecin unde a fost solicitată pentru două victime. Mașina a fost întoarsă când s-a aflat de gravitatea cazului”, Eduard Popică, prefect Vaslui.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close