Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. O persoană a vrut să fugă cu 80 de buletine de vot

REFERENDUM FAMILIE 2018. O persoană a vrut să fugă cu 80 de buletine de vot

REFERENDUM FAMILIE 2018. O persoană a vrut să fugă cu 80 de buletine de vot
06 Oct 2018   •   20:25

REFERENDUM FAMILIE 2018. Purtătorul de cuvânt al MAI de declarat, sâmbătă, că o membră a Biroului electoral dintr-o secţie din Bucureşti a sesizat faptul că o persoană ar fi luat de pe masă peste 80 de buletine de vot şi ar fi încercat să fugă cu ele.

REFERENDUM FAMILIE 2018. „Într-o comună din Dolj poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că un angajat al primăriei ar fi strâns mai multe cărţi de identitate ale unor cetăţeni din localitate şi ar fi votat în locul acestora. Poliţiştii au descoperit în autoturismul persoanei respective 17 cărţi de identitate care aveau aplicate pe spate autocolante cu inscripţia Votat.

REFERENDUM FAMILIE 2018. S-a întocmit dosar penal pentru fraudă la vot. Un cetăţean dintr-o comună din Botoşani a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că nu a fost lăsat să voteze într-o secţie de votare din municipiul Botoşani. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Bărbatul a votat în cele din urmă, dar la o altă secţie de votare”, a afirmat Monica Dajbog.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close