Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde în urma referendumului

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde în urma referendumului

REFERENDUM FAMILIE 2018. Sociologul Marius Pieleanu, despre cine pierde în urma referendumului
07 Oct 2018   •   19:44

REFERENDUM FAMILIE 2018Sociologul Marius Pieleanu a spus, duminică, faptul că cei care vor pierde în urma referendumului pentru familie sunt PSD și PNL.

REFERENDUM FAMILIE 2018. „Este un eșec ca temă acest referendum, este un eșec la modul aplicare și, în mod evident, este un eșec al celor două mari partide care au anunțat că sprijină referendumul. Este un eșec din partea celor două partide PSD sau PNL.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Se vorbește despre implicarea Bisericii în promovarea referendumului. Să ne uităm că cea mai mare prezență este la Suceava, nu la Dâmbovița cum s-a spus. La Suceava este Ierualismul neamului românesc cu o societate profund religioasă, iar aici se vede implicarea Bisericii”, a declarat Marius Pieleanu, la Antena 3.

REFERENDUM FAMILIE 2018. De asemenea, sociologul susține că se remarcă influența tot mai mare pe care o au rețelele de socializare asupra comportamentului electoral. „Participarea este mai mare la orașe decât la sate, ori noi ne obișnuiserăm să fie tocmai invers”, a mai spus sociologul.

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close