Antena 3 CNN Actualitate Social Referendum pentru familie 2018. Precizări făcute de Coaliţia pentru Familie

Referendum pentru familie 2018. Precizări făcute de Coaliţia pentru Familie

Referendum pentru familie 2018. Precizări făcute de Coaliţia pentru Familie
de S.T.    |    20 Sep 2018   •   15:33

Referendum pentru familie 2018. Iniţiativa de revizuire a Constituţiei României nu are nicio legătură cu vreo formaţiune politică, iar referendumul nu este organizat de PSD, a precizat joi Coaliţia pentru Familie şi Platforma Împreună.

Referendum pentru familie 2018. Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică. Nu suntem și nu am fost la remorca niciunui partid.

Referendum pentru familie 2018. Demersul nostru nu este în niciun fel legat de PSD sau de guvernarea PSD. Protocoalele semnate cu PSD, PNL și ALDE nu au vizat decât obținerea sprijinului parlamentar pentru adoptarea legii de revizuire a Constituției României.

Referendum pentru familie 2018. Am respins și respingem confiscarea politică a inițiativei noastre. Exprimarea publică a susținerii demersului celor 3 000 000 de cetățeni români, inclusiv de către actori politici, nu poate fi considerată o încercare de confiscare politică. De altfel, legea de revizuire constituțională nu a putut trece decât cu votul mai multor partide de la putere și din opoziție.

Referendum pentru familie 2018. Organizatorul referendumului este Guvernul României, nu PSD. Cine consideră că structura politică a guvernului este un impediment pentru votul la referendum, va trebui să fie consecvent și să boicoteze și alegerile de anul viitor organizate de același guvern. Ceea ce este, evident, absurd.

Referendum pentru familie 2018. Votul transpartinic din Parlamentul României demonstrează clar că nu putem vorbi de o confiscare politică a inițiativei noastre. Referendumul este al cetățenilor români care au semnat pentru inițiativa cetățenească și al celor care vor veni la vot, indiferent cum vor vota.

Referendum pentru familie 2018. Tema referendumului este protecția constituțională a definiției căsătoriei, deci nu vom vota pentru sau împotriva vreunui partid politic, pentru sau împotriva vreunui lider politic. Votul pe care îl vom da este pentru păstrarea firescului vieții noastre și a copiilor noștri. Orice altă înțelegere a organizării referendumului este viciată de interese meschine.

Referendum pentru familie 2018. Atacurile și defăimarea continue la adresa milioanelor de cetățeni români care și-au dorit referendumul demonstrează nivelul de violență și vulgaritate excesivă la care s-a ajuns în societatea românească. Deplângem această situație și îi încurajăm pe toți susținătorii referendumului să nu dea curs niciunei tentații de a răspunde cu aceeași monedă.

Referendum pentru familie 2018. Deplângem și condamnăm campania agresivă împotriva Bisericii Ortodoxe Române, dusă de activiștii radicali ai ideologiei de gen, campanie acceptată și promovată chiar de unele instituții de presă.

Referendum pentru familie 2018. Atragem atenția opiniei publice că ideologia de gen este o realitate curentă, a cărei prezență este deja vizibilă în manuale și texte auxiliare destinate sistemului public de educație.

Referendum pentru familie 2018. Dumnezeu să ocrotească România!

×
Subiecte în articol: referendum
Parteneri
Salariul vine mai devreme în aprilie! Vești bune pentru români
x close