Antena 3 CNN Actualitate Social Doi ieșeni, surprinși cu telefonul în timp ce întrețineau relații intime în plină stradă. Tânărul a fost trimis în judecată, după ce cazul a ajuns la Parchet

Doi ieșeni, surprinși cu telefonul în timp ce întrețineau relații intime în plină stradă. Tânărul a fost trimis în judecată, după ce cazul a ajuns la Parchet

Un ieșean de 26 de ani are probleme cu legea după ce a întreținut un relații intime, în plină stradă cu o tânără de 21 de ani.

Doi ieșeni, surprinși cu telefonul în timp ce întrețineau relații intime în plină stradă. Tânărul a fost trimis în judecată, după ce cazul a ajuns la Parchet
Sursa foto: Foto :Pixabay
11 Mai 2020   •   12:55

Emanuel Giurgilă va fi judecat la Iaşi pentru ultraj contra bunelor moravuri, infracţiune pentru care riscă până la doi ani de închisoare. Tânăra a fost şi ea cercetată în acelaşi dosar însă procurorii au clasat acuzaţiile deoarece a decedat, într-un accident ce a avut loc într-o altă ţară. 

Tinerii au plecat la un prieten comun. Pe drum, cei doi au decis să întreţină un raport sexual oral, chiar dacă afară era lumină şi ei se aflau în faţa unui bloc, pe stradă.    

„În faţa scării blocului, cei doi inculpaţi au întreţinut un raport sexual oral, surprins de persoanele care treceau prin zonă, unul dintre martori filmând parţial fapta şi sesizând prin telefon, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, Poliţia”, au precizat procurorii.    

Scenele au fost observate de mai mulţi trecători, atât pietoni, cât şi şoferi care se deplasau cu maşinile prin zonă. Un martor a filmat întreaga scenă şi a publicat filmul pe un grup de Facebook local. Imaginile au ajuns ulterior şi la anchetatori, care i-au identificat pe cei doi. 

„Inculpatul a recunoscut comiterea faptei, motivată prin starea de ebrietate în care se afla. Fiind audiată ca suspectă, M.A.I. a recunoscut fapta. În cursul lunii octombrie 2019, aceasta a decedat pe teritoriul altui stat, în cauză dispunându-se clasarea faţă de ea, ca urmare a intervenirii decesului. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, potrivit adevarul.ro.
 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close