Antena 3 CNN Actualitate Social Rezervări record pentru vacanțe la Marea Neagră în 2023 | Reduceri de până la 50% pentru sezonul estival

Rezervări record pentru vacanțe la Marea Neagră în 2023 | Reduceri de până la 50% pentru sezonul estival

Sezonul estival 2023 vine cu reduceri de până la 50% pentru rezervările timpurii făcute pe litoralul românesc sau bulgăresc.

Rezervări record pentru vacanțe la Marea Neagră în 2023 | Reduceri de până la 50% pentru sezonul estival
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    03 Ian 2023   •   14:07

Pe lângă reducerile de până la 50%, cei care se grăbesc să facă rezervările de acum beneficiază și de avansuri mici de maxim 10% și diferență de 90% cu 10 zile înainte de intrare la cazare.

Așadar, turiștii beneficiază de reduceri și nu riscă nici să piardă banii, deoarece avansul este rambursabil.

Agențiile de turism din toată țara se așteaptă ca din 3 ianuarie rezervările să crească exponențial.

”Ultimul trimestru din 2022 ne-a arătat o creștere substanțială a rezervărilor tip early booking atât pentru litoralul românesc, cât și pentru cel bulgăresc, cu circa 40% față de aceeași perioadă a anului precedent. 2023 pare un an mult mai stabil și predictibil față de anii precedenți, unica temere a turiștilor fiind cea financiară.

Tocmai de aceea, turiștii preferă reducerile early booking, care le salvează bugetele și pot acoperi eventualele scumpiri sau rata inflației. Avem un litoral al Mării Negre, împărțit între două țări. Dacă reunim ambele părți, această rivieră reprezintă destinația de bază a românilor, ca număr de turiști.

Există prețuri pentru toate buzunarele. Dacă Bulgaria stă excelent la capitolul hotelurilor în regim all inclusive, mă bucură că și pe litoralul românesc sunt, la ora actuală, aproape 40 de hoteluri cu astfel de servicii.

Pe ambele litoraluri am constatat că au fost făcute în continuare investiții noi, în modernizări sau în hoteluri noi”, declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel, citat de adevarul.ro.

Marea majoritate a turiștilor români aleg hoteluri de la 3 stele în sus și servicii all inclusive, mai ales pentru rezervările făcute în Bulgaria.

×
Subiecte în articol: Marea Neagrã sezon estival
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close