Antena 3 CNN Actualitate Social VIRAL | Românul care postează ce mănâncă în închisoare: „Contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regeşte!”

VIRAL | Românul care postează ce mănâncă în închisoare: „Contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regeşte!”

Românul George D. a devenit viral pe internet după ce timp de un an de zile a postat zilnic imagini cu ce mănâncă într-o închisoare din Franța. Succesul în mediu virtual i-a fost adus şi melodiile cu dedicaţie despre cât de grea e viața în pușcărie.

VIRAL | Românul care postează ce mănâncă în închisoare: „Contribuabilii ne plătesc, noi o ducem regeşte!”
de Alexandra Dima    |    06 Sep 2021   •   13:57

În ultimul an, un român care execută în Franţa o pedeapsă privativă de libertate şi-a dobândit o celebritate la care nimeni nu s-ar fi gândit.  George D. postează filmări cu meniul de după gratii, face dedicaţii muzicale online şi nu ezită să se laude cu cele două telefoane mobile care îi fac viaţa mai frumoasă în puşcărie. 

Totul a început în noiembrie 2020 când şi-a făcut contul online, iar de atunci este extrem de activ, scrie replicaonline.ro. Puşcăriaşul, care este fac declarat Dani Mocanu, are mii de urmăritori online pe care îi delectează zilnic cu noutăţi de după gratii şi dedicaţii muzicale. 

Mai mult decât atât, omul se declară mulţumit de viaţa din închisoarea franceză pe care o consideră regească. „Sunteți invidioși! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește!” - a afirmat George D. într-un din filmările sale devenite virale pe internet. 

 

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close